Kung Fu Panda este o comedie americană de animație realizată în 2008, în regia lui John Stevenson și Mark Osborne și produsă la DreamWorks Animation din Glendale, California. Vocea personajului principal este interpretată de Jack Black, celelalte voci fiind ale lui Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross și Ian McShane. Acțiunea se desfășoară în China antică și gravitează în jurul unui urs panda neîndemânatic care își dorește să fie maestru în kung fu. Muzica filmului a fost scrisă de Hans Zimmer, după ce a vizitat China pentru a se familiariza cu muzica și cultura acestei țări. Premiera românească a filmului a avut loc în 4 iulie 2008 în varianta subtitrată și dublată, fiind distribuit de Ro Image 2000
http://www.dreamworks.com/kungfupanda/ Saturday, August 18, 2018
ponei my little pony
Micul meu ponei: Prietenia este magică (în engleză My Little Pony: Friendship Is Magic) este un serial animat de televiziune care a avut premiera pe 10 octombrie 2010 în SUA pe rețeaua The Hub și se bazează pe linia de jucării Micul Meu Ponei a companiei Hasbro. Seria este produsă de studiourile Hasbro și DHX Media Vancouver (fostul Studio B Productions). Showul este în prezent la al șaselea sezon în Statele Unite și mai este difuzat la nivel internațional în zeci de țări în peste zece limbi.
Lauren Faust, animator pentru numeroase showuri de succes pentru copii a fost selectată de către Hasbro ca regizor și producător executiv pentru serial. Faust a încercat să schimbe natura „copilăroasă și pentru fetișcane” deja stabilită în serialul Micul Meu Ponei, creând personaje mai profunde. S-a axat mai mult pe temele de aventură decât au avut celelalte seriale Micul Meu Ponei și a creat multe povești cu privire la rezolvarea dificultăților dintre prieteni. Împreună cu echipa sa, Lauren Faust a încorporat sugestiile de la Hasbro pentru ca showul să fie și educațional și informațional, precum și pentru comercializarea liniei de jucării, însă li s-a și dat frâu liber cu serialul. Aproape de sfârșitul primului sezon Faust a demisionat din funcția de producător executiv dar a rămas producător consultant pentru sezonul doi, și a părăsit ulterior serialul. Jayson Thiessen, regizorul supraveghetor a devenit responsabil pentru producție.
Showul urmează povestea unui ponei unicorn studios numit Twilight Sparkle (în română „Strălucire de amurg”) căruia mentorul ei, Prințesa Celestia îi dă sarcina de a învăța despre prietenie în orașul Ponyville. Twilight Sparkle devine prietenă apropiată cu alți cinci ponei: Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash și Pinkie Pie. Fiecare dintre aceștia sunt diferiți și se descoperă pe ei înșiși ca făcând parte din „Elementele Armoniei”. În serie poneii au aventuri și ajută alți rezidenți din Ponyville, în timp ce au unele probleme cu prietenia.
Serialul a fost aplaudat de către critici pentru umor și morală. În ciuda faptului că este pentru fetițe și părinții lor, Prietenia este magică a devenit popular și în rândul spectatorilor mai mari, adolescenți și adulți de sex masculin, care se numesc ei înșiși bronies. Motivele pentru această apreciere neintenționată includ contribuția lui Lauren Faust la scris și caracterizare, animața Flash expresivă, temele pe care și audiența mai mare le poate aprecia și relația dintre Hasbro, creatori și fani. Elementele showului au devenit o parte a culturii și au constituit un fenomen al internetului. Există o convenție a fanilor numită BroNYCon.
Poze Tom si Jerry
imi place tom si jerry decand eram mica si acum mai imi place suntb super tare si zici ca te iuti la un film de comedie dar te iuti la niste desene sunt super tare ii iubescDa este super tare desenele dar sunt vechi dar faine astea noi nu sunt asa de haioase ca Tom si Jerry da imi plac mult si am 12 ani si nu imi este rusine iubesc desenele tom si jerry si am un mesaj pentru adelina nu te intereseaza in ce lb. vb.este deci daca omul asa a vrut sa scrie sa scrie asa i love tom and jerry ce de mult imi place tom si jerryrncind sunt trista pun discul cu voi si un zimbet larg apare pe fata,va adorrn10+++
Looney Toons
Looney Tunes (foarte similar cu Merrie Melodies care a început în 1931 cu aceleași personaje făcute de Warner Bros.) este unul dintre cele mai cunoscute seriale de desene animate, produse între 1930-1969, conținând o serie de episoade de 7-8 minute. A fost premiat cu Oscar în 1930, producând un buget fanscinant la vremea respectivă, de 28 milioane $. Warner Brothers este compania inițială care a realizat serialul.
În 1999, cel mai faimos basketbalist al tuturor timpurilor, Michael Jordan, participă în "Space Jam", alături de echipa Looney Tunes contra marțienilor.
„Asta e tot oamei buni” este fraza cu care fiecare episod se încheia, iar „What's up Doc ?” (în română , Care-i treaba , moșule?) este replica lui Bugs Bunny care a devenit celebră pe toată planeta.După ce au părăsit studioul lui Disney, Hugh Harman și Rudolf Ising au decis să-și facă propriul desen animat cu sunet. Primul lor desen animat s-a numit „Bosko, the Talk-Ink Kid” din 1929, în care personajul Bosko, un copil de culoare animat, ce urma să devină primul star al seriei Looney Tunes, ținea un dialog cu creatorul său. Abia anul următor a apărut primul desen animat oficial al companiei, și, de asemenea, primul episod al seriei animate Looney Tunes, intitulat Sinkin'in the Bathtub română Scufudându-te în cadă (joc de cuvinte de la un cântec faimos al acelor vremuri „Singing in the Bathroom”). În 1930 s-au lansat doar 5 episoade. În 1931 a fost debutul desenului animat "Lady, Play Your Mandolin", primul episod din seria Merrie Melodies, al cărui prim personaj era Foxy, o vulpe foarte asemănătoare lui Mickey Mouse. Deoarece desenele lor animate se bucurau de un mare succes, Harman și Ising au continuat să produca episoade din seriile Looney Tunes și Merrie Melodies până la plecarea lor la Metro-Goldwyn-Mayer din 1933.
După plecarea lui Hugh Harman și Rudolf Ising la MGM, cei de la Warner Bros. trebuiau să găsească un alt personaj de desene animate, pentru a-l înlocui pe Bosko, primul personaj Looney Tunes, care s-a mutat la MGM cu creatorii lui. Leon Schlesinger a fost producătorul seriilor Looney Tunes și Merrie Melodies până la plecarea sa din 1944. Tom Palmer l-a creat pe Buddy, unul dintre cele mai plictisitoare personaje de desen animat din lume, care urma să fie starul seriei Looney Tunes până în 1935. Palmer a fost concediat de la Warner Bros. datorită faptului că cele două desene animate regizate de el s-au dovedit a fi niște eșecuri.
În 1934 Warner Bros face un pas important în existența sa. La începutul acestui an apare primul desen animat color (produs in procedeul Cinecolor) numit „Honeymoon Hotel”. Acesta era un experiment pentru a vedea dacă filmele color, ce erau o noutate pentru acea vreme, atrage publicul de orice vârstă. Se poate spune că începutul filmelor de animație color a fost favorizat de dorința celor de la Warner Bros. de ține pasul cu noile tendințe în arta cinematografiei și de a face față studiourilor animatorilor celebri precum Walt Disney (cu seria Silly Symphonies) și Ub Iwerks (cu ComiColor), care își lansau de ceva timp desenele animate color. După al doilea desen animat produs în Cinecolor, seria Merrie Melodies a fost continuată în alb-negru, până în toamna acelui an, când a început să fie produsă în Technicolor (pe atunci pe două benzi: verde și roșie), însă, niciun episod al seriei Looney Tunes nu a fost produs în culori până în 1942.
În 1935, în desenul animat Merrie Melodies „Palaria incapatanata” își face apariția o grup de personaje: Bufnița Oliver, cățelușii gemeni Ham&Ex, Motanul Beans și ceea ce urma să ajungă megastarul desenelor animate Looney Tunes, Porky Pig. Acesta era total diferit față de cel pe care îl știm noi azi: era mult mai bâlbâit, mai îndesat și purta un pulover verde. Vocea sa a fost dată de Joe Dougherty, care avea o problemă serioasă în ceea ce privește bâlbâiala. Tex Avery l-a folosit pe Porky în primul său desen animat de la Warner Bros intitulat "The Gold Diggers of '49" din 1935, transformându-l dintr-un purceluș dolofan într-un porc mare, lacom la mâncare și obez cu voce groasă care a atras hohote de râs audienței acelor vremuri. Datorită succesului care l-a avut, Porky l-a înlocuit pe plictisitorul și antipaticul Buddy, iar mai târziu și pe "fratele" său Motanul Beans.
Subscribe to:
Posts (Atom)