Thursday, March 6, 2014

Gta iv | LCPD:FR | Danish commentary. Dag 4

 Acum ascultați-mă înainte să nu spuneți nimic. Cred că ar putea fi argumentat că este cel mai rău cel mai mare joc pe care l-am făcut vreodată, pentru că distruge în esență toate celelalte genuri și îmbunătățește chiar anumite aspecte ale jocurilor din trecut, pe care le văd de ce le-a plăcut oamenii. Dar m-am gândit destul de puțin. San Andreas ar fi putut avea mai multe lucruri de făcut și ți-a dat mai multă libertate. Vice City ar fi putut avea un stil amuzant de desene animate și a capturat anii '80.
GTA IV ia aceste jocuri la o scară diferită și recreează NYC pe următoarele console de gen. Sunt atât de multe de făcut și multe îmbunătățiri față de aceste jocuri. Multiplayer pentru unul. Grafica și mecanica îmbunătățită și un sistem de acoperire. O poveste bine realizată care se apropie de calitatea cinematografică.
Ce alt joc combină toate aceste lucruri, împreună cu o poveste de un singur jucător bine pusă într-o lume deschisă. Nu există niciun alt joc de această scală, care să fie atât de rafinat. Și are factorul distractiv pe care GTA îl aduce la masă.
Nu spun că mai bine nu se poate face și se extinde. Red Dead Redemption a ieșit, dar nu are factorul distractiv și doar haosul complet pe care GTA îl are. LA Noire a luat o lovitură la rezolvarea puzzle-urilor și la rezolvarea crimelor, dar lipsesc în alte zone. Ar putea lua aceste lucruri și să facă ceva mai bun, dar până în prezent nu a fost făcut.
M-am dus încoace și puțin în această privință. Dar în cele din urmă GTA IV este jocul care încă mai stă în xbox 360 și că joc până în ziua de azi.

                         https://www.netrivals.com/en/analyze-your-competitors/                             

No comments:

Post a Comment